IMG-20170421-WA0009

Amb motiu del festival Birrasana que va ​organitzar ​cerveses Marina a Lloret de Mar del 29 d’abril a l’1 de maig, vam tenir l’ocasió de celebrar dues sessions de maridatge (pel civil) de cinc formatges artesans catalans ​(i un d’Albacete) amb sis cerveses artesanes, ​escollides ​entre ​els ​participants al festival. A continuació, os passem enllaç a la nota de tast de ​cadascun dels​ formatges i a la pàgina dels cervesers corresponents. Les parelles estan ​disposades segons ​les vam  degustar al festival, de menys a més intensitat.

Con motivo del festival Birrasana que montó Cervesas Marina en Lloret de Mar del 29 de abril al 1 de mayo, tuvimos la ocasión de celebrar dos sesiones de maridaje (por lo civil) de cinco quesos artesanos catalanes y uno albaceteño con seis cervezas artesanas, elegidas entre las participantes en el festival. A continuación, os pasamos enlace a la nota de cata de cada uno de los quesos y a la página de los cerveceros correspondientes. Las parejas están ordenadas según las degustamos en el festival, de menor a mayor intensidad.

Portada r

Maridajte – maridajE

Y como no está de más recordar la fecha con alguna imagen, compartimos también unas cuantas fotos del acto. Y el año que viene, a repetir!!!!

I com no està de més recordar la data amb alguna imatge, compartim també unes quantes fotos de l’acte. I l’any que ve, a repetir!!!

Público r

Leave a Reply